NOVOSTI!

Drage mame i tate, želimo da vas obavestimo da je 20.10.2015. vrtić Dvorištance dobio status Predškolske ustanove i novo ime, Veselo dvorištance. Za upis u našu ustanovu sada možete koristiti subvencije Grada Beograda. Detaljnije informacije možete videti na strani SUBVENCIJE.
Vaše Veselo dvorištance

25.3.14

Proleće na pragu

      U iščekivanju proleća, proslavili smo i 14. februar, Dan ljubavi. Naše Dvorištance ima veeeliko srce, a mi smo mu dodali još mnogo malih šarenih. Razgovarali smo i o onima koje najviše volimo mama i tatama, sekama i batama, bakama i dekama, tetkama, ujacima, stričevima, drugarima... ijooooj, zaključili da su i naša srca veoma, veoma velika jer u njih svi mogu da stanu. 


     Dok se sunce još krilo iza oblaka rešili smo da odemo do Košutnjaka i ostavimo malo hrane za naše prijatelje ptičice. Vaspitačice su nam pomogle da napravimo hranilice od plastičnih flaša, a mi smo ih ukrasili. Poneli smo sve mrvice koje ptice vole, a one su se izgleda baš obradovale.


      I još jedna važna stvar na koju smo mislili čekajući proleće je cveće. Mi smo se pripremili na vreme, naš vrtić je procvetao pre bilo koje livadice. A vi, da li ste spremni za proleće?


No comments:

Post a Comment