NOVOSTI!

Drage mame i tate, želimo da vas obavestimo da je 20.10.2015. vrtić Dvorištance dobio status Predškolske ustanove i novo ime, Veselo dvorištance. Za upis u našu ustanovu sada možete koristiti subvencije Grada Beograda. Detaljnije informacije možete videti na strani SUBVENCIJE.
Vaše Veselo dvorištance

6.5.14

Roda

     Šta da radite kad poželite da u svom vrtiću imate pravu rodu? Pa dobro, ne može baš prava da živi sa nama u vrtiću, ali zato možemo da napravimo jednu, ma, kao da je prava. Znači, šta da radite - pozovete drugare, zasučete rukave, četkice u ruke, malo lepka tamo, ovde još malo papira za bela pera, neko će dodati malo crne na krila, neko će obojiti kljun u narandžasto, i šta smo vam rekli, kao da je prava!


I ne zaboravite, rode vole vodu, mogli biste da joj napravite neku finu baru da s vremena na vreme bućne noge. A i neko društvo bi joj prijalo, mogli biste da zamolite vaše mlađe drugare da joj pripreme nekoliko žabica i par lokvanja da po njima žabe skakuću. Samo im pronađite nekoliko pljosnatih, okruglih kamenčića koje će obojiti u zeleno, dodajte im noge i oči i žabice su spremne da rodi prave društvo.




No comments:

Post a Comment