NOVOSTI!

Drage mame i tate, želimo da vas obavestimo da je 20.10.2015. vrtić Dvorištance dobio status Predškolske ustanove i novo ime, Veselo dvorištance. Za upis u našu ustanovu sada možete koristiti subvencije Grada Beograda. Detaljnije informacije možete videti na strani SUBVENCIJE.
Vaše Veselo dvorištance

21.6.11

Priredba 2011


         I ove godine smo rešili da naše drugare koji polaze u prvi razred pozdravimo priredbom. Ujedno smo iskoristili priliku da našim porodicama i prijateljima pokažemo šta smo u vrtiću naučili. Bilo je to divno sunčano popodne, puno pesme, igre i aplauza. Kao prave zvezde pokazali smo sve svoje veštine. Prvo smo malo recitovali i pevali:


Zatim smo i plesali:


Onda smo malo glumili. Prvo smo bili životinje u skeču ,,Ogledalo''...
... pačići iz čika Jovine ,,Pačje škole''.

A bilo je tu i hrabrih gusara, strašno čudovište, par prelepih princeza i prava pravcata morska sirena, a sve to na brodu gusarskog kapetana  Džona Piplfoksa, koga je izmaštao Duško Radović, lično:

     A zatim smo pokazali i šta smo naučili na časovima engleskog. Prvo smo odglumili pet malih majmunčića iz pesme Five Little Monkeys:


Pa smo otpevali pesmicu o ukusnoj hrani Are You Hungry:

I pesmice o četiri godišnja doba:

Za nas je ovo bila divna avantura. Skoro da uopšte nismo imali tremu, iako je nekima od nas bio prvi put. Pokazali smo šta umemo i sada ćemo da uživamo u letu i da smišljamo čime da iznenadimo naše najdraže na sledećoj priredbi. Vama želimo srećan prvi dan leta, puno sunca i osmeha!!!
Vaše Dvorištance

2 comments:

  1. Drugari divni ste!!!!!!!!!! U našem vrtiću samo predškolci prave predstave, i to kad odlaze :(. A verujem da je ovo sjsno iskustvo i za decu i za roditelje. Prelatko!

    ReplyDelete
  2. Hvala, Ninočka! Mi se trudimo da uvek uključimo svu decu u priredbu. Oni vole, veseli su, a to mnogo utiče na njihovo samopouzdanje samopouzdanje. Pozdrav:)

    ReplyDelete